Siirt’te iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, Güres Caddesi’nde bulunan Kaplan Çay Evi önünde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, tartışma kısa sürede taşlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.
Olayın Gelişimi
İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede şiddetlendi. Tarafların taş ve bıçak kullanması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralıların durumunun stabil olduğunu belirtti.
Polis Soruşturma Başlattı
Olayla ilgili olarak Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri üzerinden olayın detayları araştırılıyor. Polis, kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
- Olay yeri: Güres Caddesi, Kaplan Çay Evi önü
- Yaralı sayısı: 3 kişi
- Müdahale: Yaralılar Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı
Son dönemde artan benzer olaylar, bölgede güvenlik önlemlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Yetkililer, vatandaşların huzurunu sağlamak için ek tedbirler alınacağını açıkladı.