28 Nisan 2025 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TBMM'de Kritik Açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de milletvekilleriyle iftar sonrası bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele, demokrasi ve siyasi birlik gibi konulara vurgu yaptı.

TBMM'de Duygusal Anlar

Erdoğan, 2003 yılı Mart ayı ile 2014 yılı arasında milletvekili olarak görev yaptığı TBMM'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Siyaset, özü itibariyle ülkeye hizmet yarışıdır. İktidar muhalefet fark etmeksizin hepimiz milletimizin hizmetkârıyız" diyen Erdoğan, herkesin millete karşı sorumluluk bilinciyle hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Demokrasi ve Muhalefetin Rolü

Demokrasilerde muhalefetin önemine değinen Cumhurbaşkanı, "Muhalefet, yürütmenin tamamlayıcı unsurudur. Muhalefet sıralarında oturan milletvekillerinin olumlu katkılarına kulak tıkamadık" ifadelerini kullandı. Erdoğan, yasama faaliyetlerinde daha iyiyi ve güzeli hedeflediklerini belirterek, milletin beklentilerini cesur adımlarla karşıladıklarını söyledi.

Terörle Mücadelede Kritik Adımlar

Konuşmasında terörle mücadele konusuna da değinen Erdoğan, "Terörsüz Türkiye hedefinde kısa sürede kayda değer mesafe aldık. 27 Şubat itibarıyla kritik bir eşik daha aşıldı" dedi. Terörün sona ermesi ve ülkede kan ve gözyaşının dinmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı, emperyalist hedeflerin bir kez daha engelleneceğini vurguladı.

  • Siyasetin ülkeye hizmet yarışı olduğunu belirtti.
  • Muhalefetin demokrasideki önemine dikkat çekti.
  • Terörle mücadelede önemli adımlar atıldığını açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamaları, Türkiye'nin güncel siyasi gündemine ışık tutarken, terörle mücadelede atılan adımların devam edeceği mesajını verdi.

İlgili Haberler