2021 Yılında Çıkmasını Beklediğimiz 15 Şahane Oyun

Ray Tracing teknolojisi ve yeni nesil konsollarla oyun dünyası son derece renkli ve heyecan verici hale geldi. Sonsuz 2020'nin sonuna yaklaşırken tüm oyuncuların gözleri 2021'de yeni nesle öncülük edecek oyunlara çevrilmiş durumda. 2021 yılı God of War, Far Cry 6 ve Hogwarts Legacyy gibi başyapıtlarla süslenecek.

RTX'in hayatımıza girmesiyle birlikte oyun dünyası yepyeni bir soluk kazandı ve geçen yıl PlayStation 5 ve Xbox Series X / S'nin piyasaya sürülmesiyle daha da büyük bir beklenti yarattı. Oyuncular ve oyun dünyası için son canlı 2020, yerini birçok yeni oyunun çıkacağı 2021'e bıraktı.

PS5 ve Xbox Series X / S için yeni nesil oyunlar geliştiriliyor olsa da 2021'in PC oyuncuları için de verimli olacağı söylenebilir. Bu yazımızda konumuz 2021 yılında çıkacak oyunlar olacak.

2021'de çıkacak oyunlar:

Far Cry 6 Halo Sonsuz Hogwarts Eski Savaş Tanrısı:Ragnarok Deathloop Resident Evil 8:Village Vampire:The Masquerade – Bloodlines 2 Horizon:Forbidden West Gotham Knights STALKER 2 Gran Turismo 7 Ratchet & Clank:Rift Apart Ghostwire:Tokyo Diablo IV Overwatch 2

Far Cry 6:Şimdi Ubisoft'tan farklı bir şey görmeyi umduğumuz:

Platformlar:PC, Playstation 4-5, Xbox Series XS, Stadia, Xbox One Yapımcı:Ubisoft Tür:FPS Çıkış Tarihi:2021

2004 yılında oyun dünyasına giren Far Cry serisinin altıncı oyunu Far Cry 6, yeni bir kültür ve coğrafyaya geçiş yaparak Küba'da gerçekleşecek. PC ile yeni nesil konsollarda da karşımıza çıkacak olan Far Cry 6'nın yeni atmosferiyle oyunculara doyurucu bir hikaye sunması bekleniyor.

Halo Sonsuz:

Platformlar:PC, Xbox One, Xbox Series XS Yapımcı:343 Sektörler Tür:FPS Yayın Tarihi:2021

343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox'a özel olan Halo Infinite, resmi duyurusunun ardından ertelenen oyunlardan biri. Serinin en iyi oyununu yapmak için yeni oyunu ertelediğini açıklayan yapımcı, Halo Infinite'in 2021 yılında oyuncularla buluşacağını açıkladı. Söz konusu oyunun Halo serisini yeni nesilde iyi temsil etmesi bekleniyor.

Harry Potter dünyası hakkında her zaman istediğimiz harika oyun:Hogwarts Legacy

Platformlar:PC, PlayStation 4-5, Xbox One, Xbox Series XS Yapımcı:Avalanche Software Tür:RPG Yayın Tarihi:2021

Son aylarda Harry Potter hayranları için en mutlu haber şüphesiz Hogwarts Legacy'nin duyurusuydu. Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen bir rol yapma oyunu olacak ve yeni nesil doğrultusunda geliştirilecek. Oyunun 2021 yılında yeni nesil ile oyuncularla buluşması bekleniyor.

God of War:Ragnarok, muhtemelen Kratos'un son macerası olacak

Platformlar:PlayStation 5 Yapımcı:Santa Monica Studio Tür:Aksiyon, Macera Çıkış Tarihi:2021

Türkiye'nin özel oyunu olarak 2018 yılında piyasaya sürülen ve rekor kıran God of War'un devamı olan PlayStation 'God of War:Ragnarok, PlayStation 5 lansmanında oyun dünyasına duyuruldu. 2021'de çıkacak en heyecanlı oyunlardan biri olan oyun hakkında detaylar biliniyor, oyunun 2021'de PlayStation 5 üzerinde gerçekleşeceğini biliyoruz.

Bethesda'dan yepyeni bir dünya:Deathloop

Platformlar:PC, PlayStation 5 Yapımcı:Bethesda Softworks Tür:Aksiyon, Macera Çıkış Tarihi:21 Mayıs 2021

Bethesda'nın geliştirmekte olduğu Deathloop, yeni neslin imza oyunlarından biri gibi görünüyor. 2019'da E3'te duyurulan Deathloop, geçtiğimiz aylarda yapılan bir açıklama ile 2021'e ertelendi. Deathloop'un PlayStation 5'te 4K – 60 FPS değerlerini yakaladığı bilinen bir diğer ayrıntı.

Oyun dünyasında gerilim ve korkunun zirvesi:Resident Evil 8:Village

Platformlar:PC, PlayStation 5, Xbox Series XS Yapımcı:Capcom Tür:Survival Çıkış Tarihi:2021

Resident Evil 7'nin ana karakteri Ethan Winters'ın yeniden başrol oynayacağı Resident Evil 8:Village, dizinin önceki oyunlarından daha fazla aksiyon içerecek gibi görünüyor. Oyunun ana odağının hayatta kalma unsurları olacağı düşünüldüğünde, dizinin hayranları yeni nesil ile oldukça gergin ve keyifli bir deneyim bekliyor gibi görünüyor.

Vampire:The Masquerade – Bloodlines 2, yeni konsollar nedeniyle ertelendi

Platformlar:PC, PlayStation 4-5, Xbox Series XS, Xbox One Yapımcı:Hardsuit Labs, Inc. Tür:Aksiyon, RPG Yayın Tarihi:2021

Serinin ikinci oyunu olacak olan Vampire:The Masquerade – Bloodlines 2 aslında 2019 yılında oyuncularla buluşması planlanan bir yapımdı. Ancak yapımcı ekip Hardsuit Labs'ın yaptığı açıklamalarla oyunun açıklandığı duyuruldu. 2021'e ertelendi. Bu gecikmenin nedeni PlayStation 5 ve Xbox Series XS olabilir. Bu, yeni nesil ile uyumlu daha iyi bir oyunun geleceğinin sinyallerini güçlendiriyor.

Ufuk:Yasak Batı bir efsanenin yeni konsollarda yolculuğu olacak

Platformlar:PlayStation 4-5 Yapımcı:Gerilla Oyunları Tür:Aksiyon, RPG Yayın Tarihi:2021

Zero Dawn'ın PlayStation 4'te iyi bir ivme kazanmasının ardından serinin devamı niteliğindeki oyunu geliştirmeye karar veren Horizon:Guerrilla Games, yeni oyunda ana karakterimiz Aloy'un Amerika'yı keşfetme macerasını anlatacak. Horizon:PlayStation 5'in yeni nesil SSD teknolojisi ile neredeyse hiç yükleme ekranı olmayacağı vaat edilen Forbidden West'in 2021'de oyuncularla buluşması bekleniyor.

Gotham Şövalyeleri:

Platformlar:PC, PlayStation 4-5, Xbox Series XS, Xbox One Yapımcı:WB Games Montreal Tür:Aksiyon, RPG Çıkış Tarihi:2021

DC evreninde yer alacak ve açık bir dünyaya sahip olacak Gotham Şövalyeleri, Gotham'ın 5 farklı bölgesini içerecek. Popüler inanışın aksine Batman Arkham dizisi ile aynı evrende yer almayan Gotham Şövalyeleri, Batman'in ölümünden sonra olanları konu alacak. Gotham Knights'da Nightwing, Batgirl ve Robin karakterleri kontrol edilebilir olacak.

Korku türünün önemli bir temsilcisi geri dönüyor:STALKER 2

Platformlar:PC, Xbox Serisi XS Yapımcı:GSC Game World Tür:FPS Yayın Tarihi:2021

Bir dünyası olduğu iddia edilen Giant STALKER 2, Ray Tracing teknolojisini aktif olarak kullanan oyunlardan biri olacak. Yeni neslin tüm nimetlerini kullanması beklenen oyunun vaat edilen özelliklerinden biri de oyuncunun tercihleri ile hikayenin akışına müdahale edilebiliyor olması.

Bunlara da Göz Atın

Valheim oyuncusu harita sonunda ne olduğunu keşfetti

Valheim, Iron Gate AB tarafından geliştirilmiş bir açık dünya hayatta kalma oyunudur. Valheim'ın ana teması İskandinav mitolojisidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.